Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Ελλάς Ελλήνων-Κώδικας Ιχώρ και η καταγωγή των Ελλήνων

Κώδικας ΙΧΩΡ και άλλα περίεργα

ΙΧΩΡ είναι η ουσία εκείνη που κάνει τους Ελληνες να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Ρέει ατελείωτα στο Ελληνικό αίμα, είναι σταθερή, γήινη και αιώνια.

Αναφέρεται σε κείμενα του Ομήρου ("... ρέε δ' άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσην..., Ιλιάς Ε340), του Πλάτωνα ("... Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός
του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρα συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα ..., Πλάτων : Τιμαίος 39,3) και του Πυθαγόρα ως "θείας ουσίας" που υπάρχει στο αίμα των Ελλήνων και τους προστατεύει από κάθετί που θα μπορούσε να προκαλέσει αλλοίωση ή μετάλλαξη στο γενετικό τους κώδικα. Μάλιστα πρόσφατες έρευνες μιας νέας σχετικά επιστήμης, της Αστρογενετικής, έδειξαν ότι οι Έλληνες "... είχαν και έχουν τα ισχυρότερα, ακεραιότερα και μη επιδεχόμενων επιρροών, αλλοιώσεων και μεταλλαξιακών επιδράσεων, αναπαραγωγικά, μνημειακά, νοητικά, φυλετικά βιοκύτταρα όντα κα ιόντα που συγκρατούν τον γενετικό κώδικα". Φυσικά δεν κάνουν λόγο για την ουσία αυτή για ευνόητους λόγους.

Η λέξη ΙΧΩΡ εξηγείται ως εξής :

Ι = σταθερό

Χ = γήινο (σταθερό)

Ω = αιώνιο

Ρ = ροή χωρίς τέλος

Η ουσία αυτή ύπάρχει μόνο στην Ελληνική φυλή γιατί οι Έλληνες διαφέρουν από όλους τους άλλους ανθρώπους. Δεν έχουν καμμιά σχέση με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, όπως την περιγράφη ο Δαρβίνος ή ο,τιδήποτε άλλο σχετικό, για τον απλούστατο λόγο ότι η Ελληνική φυλή είναι εξέλιξη των Ανδρομέδειων, που πριν μερικά εκκατομύρια χρόνια, μαζί με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, κατοίκησαν στη Γη. Η περιοχή που διάλεξαν για να μείνουν τότε ονομάσθηκε ΣΕΛΛΑΣ ή ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ (σύμφωνα με τον συγγραφέα Κεραμυδά Ανέστη) και οι απόγονοί τους, οι Έλληνες κατάφεραν να αναγεννήσουν τον πλανήτη υλικά και πνευματικά. Δυστυχώς όμως διάφοροι σεισμοί και καταποντισμοί έπληξαν το "ξανθό" Ελληνικό γένος με αποτέλεσμα ο πολιτιμός αυτός να διακόπτεται. Το σίγουρο όμως είναι ότι πάντα σωζόταν ο Ελληνισμός και οι Ε-λληνες, με το ΙΧΩΡ στο αίμα τους, πάντα θα αποτελούν εμπόδιο στα σχέδια εκείνων που θέλουν να δαμάσουν το ανθρώπινο γένος και να το υποτάξουν στη θέλησή τους. Η Ελληνική φυλή είναι ιερή και αυτό μπορεί να το αποδείξει εύκολα η ιστορία.

ΠΗΓΗ:http://astro.forumup.com

Από ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

Ελλάς Ελλήνων-Κώδικας Ιχώρ και η καταγωγή των Ελλήνων

Στον Ιχώρ γίνεται αναφορά από πολλούς Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, σοφούς και επιστήμονες, με σημαντικότερους τον Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό. Η ουσία Ιχώρ (ή Ιγώρ) λέγεται ότι είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και ξεχώριζαν από τους κοινούς θνητούς.
Ο κώδικας Ιχώρ αναφέρεται σε κείμενο του Ομήρου ("ρέε δ' άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσην". -Ιλιάδα Ε 340 και Οδύσσεια 405), του Πλάτωνα ("Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρα συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα". -Πλάτων : Τιμαίος 39,3) και του Πυθαγόρα ως "θείας ουσίας" που υπάρχει στο αίμα των Ελλήνων και τους προστατεύει από κάθετί που θα μπορούσε να προκαλέσει αλλοίωση ή μετάλλαξη στο γενετικό τους κώδικα. Μάλιστα πρόσφατες έρευνες μιας νέας σχετικά επιστήμης, της Αστρογενετικής, έδειξαν ότι οι Έλληνες "... είχαν και έχουν τα ισχυρότερα, ακεραιότερα και μη επιδεχόμενων επιρροών, αλλοιώσεων και μεταλλαξιακών επιδράσεων, αναπαραγωγικά, μνημειακά, νοητικά, φυλετικά βιοκύτταρα όντα κα ιόντα που συγκρατούν τον γενετικό κώδικα". Φυσικά δεν κάνουν λόγο για την ουσία αυτή για ευνόητους λόγους.
Είναι η ουσία που έρρεε στο αίμα των Ολύμπιων Θεών και ρέει στο αίμα των πυροφόρων Ελλήνων. Είναι η ουσία που ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια.
Η Ελληνική μυθολογία με αναφορά της στον Γίγαντα Τάλω γράφει ότι στο αίμα του κυκλοφορούσε ο Ιχώρ. Ο Ιχώρ του παρείχε την ιδιότητα να πυρακτώνεται και να έχει τεράστιες δυνάμεις.
Πρίν μερικά χρόνια Γερμανοί επιστήμονες βρήκαν τα συντρίμια ενός ιπταμενου δίσκου και σε ένα από τα κομμάτια του ήταν γραμμένη με αρχαιοελληνική γραφή η λέξη..."ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ". Άν όλα αυτα είναι αλήθεια τότε ενισχύεται η άποψη ότι οι Έλληνες είναι παιδιά των Ανδρόμεδείων, που πριν μερικά εκκατομύρια χρόνια, μαζί με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, κατοίκησαν στη Γη.Η περιοχή που διάλεξαν για να μείνουν τότε ονομάσθηκε ΣΕΛΛΑΣ ή ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ (σύμφωνα με τον συγγραφέα Κεραμυδά Ανέστη) και οι απόγονοί τους, οι Έλληνες κατάφεραν να αναγεννήσουν τον πλανήτη υλικά και πνευματικά.Αυτό χρονολογείται 30.000 και πλέον περίπου χρόνια. Που σημαίνει πως οι Έλληνες δεν έχουν καμμιά σχέση με την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, όπως την περιγράφει ο Δαρβίνος και ούτε είναι απόγονοι των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως υποστηρίζουν οι Σιωνιστές.
Τελευταία Γάλλοι Βιολόγοι αποφάνθηκαν ότι στο D.N.A υπάρχουν κάποια χρωματοσώματα που τους καθιστούν διαφορετικους. Ο Ιχώρ μεταδίδεται από τον άνδρα!
Κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε σε τι οφείλεται το μένος κατά των Ελλήνων και γιατί είμαστε στο στόχαστρο της Παγκοσμιοποίησης. Εύκολα μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί προσπαθούν 2000 χρόνια και πλέον τις προσμείξεις, την διάβρωση και την αφομοιωσή του. Άδικα όμως ταλαιπωρούνται και άδικα μας ταλαιπωρούν και αυτό γιατί ο Ιχώρ είναι ουσία αναλείωτη αύθαρτη και αθάνατη!
Από Ελλάς Ελλήνων-Κώδικας Ιχώρ και η καταγωγή των Ελλήνων
 http://xemandrios1.blogspot.gr/2011/07/blog-post_9275.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου