Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ορθοδοξία κατά Ελληνισμού

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ: Ορθοδοξία κατά Ελληνισμού: ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΉΛΙΟΝ Όποιος δεν είναι έτοιμος για μεγάλες αλήθειες ας εγκαταλείψει ...

Ορθοδοξία κατά Ελληνισμού


₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΉΛΙΟΝ

Όποιος δεν είναι έτοιμος για μεγάλες αλήθειες ας εγκαταλείψει
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
Το παρόν άρθρο παραθέτει κείμενα με πηγές από την ίδια την Χριστιανική Ορθόδοξη Πίστη με σκοπό την ολοκληρωμένη εικόνα για την θρησκεία που λέει παρείσακτα ότι είναι Ελληνική. 
ΔΕΝ είναι Ελληνική, απλώς για να παγιδεύσει νοητικά τους Έλληνες καπηλεύτηκε πολλά από το Ελληνικό Πνεύμα τα οποία παρουσιάζει ως δικά της. 
Οι λόγοι αυτής της καπηλείας είναι σαφείς και γνωστοί και παραθέτονται στο άρθρο "Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ".

Οι «μεταμορφώσεις» των νετρίνων κλονίζουν τα θεμέλια της Φυσικής

cern-experiment.png

Φωτ 1.: Ο πανίσχυρος επιταχυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών. Φωτ: 2.:Ιταλικό Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής (INFN)
Φωτ 1.: Ο πανίσχυρος επιταχυντής του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πυρηνικών Ερευνών. Φωτ: 2.:Ιταλικό Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής (INFN)
Πριν από δέκα μέρες, στις 22.05.2018, μια διεθνής ομάδα φυσικών που συνεργάζονται στο πλαίσιο ενός πολυετούς ερευνητικού προγράμματος του CERN έκανε μια εντυπωσιακή ανακοίνωση που αναστάτωσε τη διεθνή επιστημονική κοινότητα. Βασιζόμενοι σε μια σειρά από πειράματα που εστιάζουν στη φύση και τη συμπεριφορά των νετρίνων, των πιο αινιγματικών σωματιδίων που υπάρχουν στο Σύμπαν, οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι πρέπει να θεωρείται πλέον βέβαιο πως τα νετρίνα όχι μόνο έχουν μάζα αλλά μπορούν και να αλλάζουν, γεγονός που δεν συνάδει με ό,τι πίστευαν, μέχρι πρόσφατα, οι φυσικοί βασιζόμενοι στο καθιερωμένο πρότυπο της σωματιδιακής φυσικής.